-
Bine ati venit pe forumul Vamist!
Intre anii 2005-2015 aici s-a discutat activ, apoi forumul a functionat intermitent in regim read-only sau a fost inchis. In februarie 2021 a revenit online pentru a ajuta traderii retail sa fie profitabili pe pietele financiare, indiferent daca tranzactioneaza actiuni, forex, criptomonede, ETFuri, CFDuri, sau alte instrumente financiare.
Puteti sa folositi motorul de cautare pentru a gasi mesaje vechi, iar userii existenti isi pot recupera parola si autentifica. Daca sunteti interesati sa deveniti moderatori, nu ezitati sa ne contactati (userii existenti au prioritate).
Subiecte
-
De cateva luni ma joc pe EUR/CHF si am inceput sa observ anumite pattern-uri. Asa ca am scris rapid un prototip de strategie ca sa vad daca doar mi se pare mie, sau chiar e ceva acolo. O rulare a ei pe tick-uri de la MB Trading: D:\Work\Framework\bin\system\ec>ipy system.py Loading D:\Work-BIG\Generated\TickDelta\MB Trading\EUR_CHF.vel Filtering ticks Tue, 06 Sep 2011, 08:20:00 -> Fri, 16 Dec 2011, 11:00:01 10,588,519 ticks BUY Tue, 06 Sep 2011, 08:20:01 1.20378 1.20425 profit: 0 SELL Tue, 06 Sep 2011, 08:20:26 1.20612 1.20626 profit: 18 BUY Tue, 06 Sep 2011, 08:20:26 1.20614 1.2064 profit: 0 BUY Tue, 06 Sep 2011, 08:20:26 1.20568 1.206…
Ultimul răspuns de gigi, -
- 16 răspunsuri
- 4,5k citiri
Mult noroc , eu fac asta de 2 ani si inca n-am gasit nimic solid, chiar si acum am 2 simulari in- progress Iti dau un sfat, si cu asta te salvez de vreo 3 saptamani de lucru in zadar, stai departe de patternurile candlestick. Cea mai mare expectancy care am gasit la patternuri a fost vreo 0.05-0.06 la un pattern compus din 3 candele, restul e gunoi.Si nici acela nu e foarte fiabil. Mai bine te uiti la piata ca o functie continuoa decat discreta, chiar si daca intre tickuri exista un interval minuscul care de facto va pune pretul in categoria discreta, fiindca am avut succesuri mai mari cu aceste abordari. Iar daca gasesti ceva te rog anunta-ma
Ultimul răspuns de Proximus, -
- 10 răspunsuri
- 4,1k citiri
apropo de link myfxbook drept dovada ca tranzactionezi....am facut mai demult un topic dar nu s-a postat acolo, unde spuneam printre altele ca multe conturi cu randamente incredibile de pe myfxbook nu mi se par reale, si nu inteleg cum respectivii pacalesc sistemul. Din cauza ca n-am incredere in myfxbook, nici nu vreau sa ma complic cu ei si sa-mi compromit siguranta contului. In plus, din cauza neregulilor semnalate de mine, nu cred ca sunt investitori seriosi care sa caute manageri pe site-ul respectiv
Ultimul răspuns de gigi, -
Cum ar fi daca cineva ar merge la o echipa de ciclisti profesionisti si le-ar spune: "eu sunt foarte bun, pot sa fiu in echipa voastra, dar am nevoie intai sa-mi cumparati o bicla profi, ca eu nu-mi permit". Eu cred ca raspunsul ar fi hai pa. Daca nu ai reusit sa te combini pt o bicla de $500 desi esti foarte bun, inseamna fie ca nu ai ambitie, fie ca nu esti serios. Nu e foarte greu sa faci rost de $5000 azi in Romania daca vrei cu adevarat. In ultima instanta, poti face un credit bancar. Dar daca iti este frica ca nu il vei putea achita, de ce as avea eu incredere in tine sa-ti dau banii mei pe mana ta? Toti fund managerii profesionistii investesc o parte importanta d…
- 11 răspunsuri
- 10,7k citiri
A lucrat cineva de pe aici cu asa ceva? Nu ma refer doar in sensul de a folosi un plug in mt4 pentru asa ceva ci in sensul de a le intelege si chiar proiecta propriile neural networks. Sunt constient ca neural networks nu sunt vreo chestie magica care sa produce rezultate asa... out-of-the box, insa cred ca se pot gasi aplicatii utile pentru trading. Eu momentan incerc sa studiez language processing si sa incerc sa fac un neural net care sa poata interpreta stiri. E mult peste capacitatile mele curente dar fac progrese. Deocamdata imi trag informatia din twitter si incerc sa fac un fel de twitter index. Stiu ca nu-s tocmai originale ideile astea dar incerc sa le fac pe …
- 0 răspunsuri
- 2,7k citiri
Fiindca programez indicatoare si experti, mam gandit sa utilizez aceasta abilitate prin a programa un expert care sa testeze toate indicatoarele de baza din MT4.Testul ne-ar da ca rezultat profitabilitatea adevarata a indicatoarelor din MT4, si ne-ar lamuri pe toti odata pentru intotdeauna despre dilema indicatoarelor fiind veridicitatea lor. Unii zic ca sunt o pierdere de timp iar altii au formulat sisteme foarte complexe pe ei cum ar fi Teoria Haosului de Bill Williams ,sau John Bollinger si altii.E o intrebare foarte buna si in acest post voi explica indicatorul ATR. ATR sau Average True Range, este un indicator care masoara volatilitatea pietei.Cand volatilitatea …
- 0 răspunsuri
- 1,9k citiri
Aici postam stiri din industrie, analize fundamentale, discutam despre brokeri si data feeds. Tot aici vorbim si despre programare, unelte diverse de trading si orice altceva ce functioneaza ca suport pentru activitatea principala de trading (adica pusul de buy-uri si sell-uri).
Ultimul răspuns de Criodi,
-
Statistici Forum
2,8k
Total subiecte39,3k
Total postări -
Statistici Blog
52
Total Bloguri412
Total Intrări -
Statistici Membri
-
Cine e online? 0 Membri, 0 Anonim, 81 Vizitatori (Vezi listă completă)
- Nu sunt utilizatori înregistrați conectați acum