-
Bine ati venit pe forumul Vamist!
Intre anii 2005-2015 aici s-a discutat activ, apoi forumul a functionat intermitent in regim read-only sau a fost inchis. In februarie 2021 a revenit online pentru a ajuta traderii retail sa fie profitabili pe pietele financiare, indiferent daca tranzactioneaza actiuni, forex, criptomonede, ETFuri, CFDuri, sau alte instrumente financiare.
Puteti sa folositi motorul de cautare pentru a gasi mesaje vechi, iar userii existenti isi pot recupera parola si autentifica. Daca sunteti interesati sa deveniti moderatori, nu ezitati sa ne contactati (userii existenti au prioritate).
Subiecte
-
Topic destinat analizelor Heiken Ashi a perechilor forex majore
Ultimul răspuns de oltciter, -
- 2 răspunsuri
- 2,8k citiri
Pentru ca incepand din aceasta seara pina dupa anul nou voi intra in intr-o meritata vacanta de iarna tin sa urez tuturor un Craciun fericit si La multi ani pentru noul an care se aproprie. Mi-a facut placere sa urmaresc postarile de pe acest forum si consider ca fiecare postare ,indiferent de continutul ei, a adus un plus de valoare acestui forum. Va saluta in primul rand cu respect si in acelasi timp cu drag, Sorin Bolache Oltciter
Ultimul răspuns de Tim_isoara, -
- 21 răspunsuri
- 9,6k citiri
Fara paternuri, fara suporti si rezistente, fara fibo, fara fundamente. La sfarsitul zilei tot ceea ce conteaza este pretul!
- 10 răspunsuri
- 6,6k citiri
Daca grupul acesta e dedicat tranzactionarii cu heiken ashi atunci e nevoie de un indicator heiken ashi avansat. Din acest motiv v-am facut un HA optimizat si foarte usor de utilizat.Am scos toate codurile inutile din indicator, care mancau memoria si viteza calculatorului degeaba, si am optimizat indicatorul Heiken_Ashi_Smooted (fiind cea mai populara) pe EUR/USD. Astfel s-a nascut indicatorul Heiken_Ashi_Final, cea mai simpla si buna dintre heikenuri.Am testat indicatorul cu metode statistice si semnalele au o precizie de 50.12% pe H1, desigur nu e intelept sa luam semnalele doar de pe un indicator,dar cu o analiza mai profunda e posibil sa fie o unealta importanta …
- 0 răspunsuri
- 2,4k citiri
Ultimul răspuns de oltciter,
-
Statistici Forum
2,8k
Total subiecte39,3k
Total postări -
Statistici Blog
52
Total Bloguri412
Total Intrări -
Statistici Membri
-
Cine e online? 0 Membri, 0 Anonim, 22 Vizitatori (Vezi listă completă)
- Nu sunt utilizatori înregistrați conectați acum