Sari la conținut

Nesortate

Discutii care nu au fost organizate

1. Started by sogard,

Am implinit o luna de cand am inceput sa studiez aceasta jucarie minunata. Mi-am spus ca daca vreau sa construiesc ceva pe termen lung, care sa reziste trecerii timpului, e bine sa construiesc pe o temelie solida. Asa ca am inceput cu babypips.com si incrediblecharts.com . In paralel citeam si articole de pe investopedia si fxstreet. Am citit si doua tutoriale (unul dinte ele e aici pe forum pe undeva) si mi-am facut conturi pe moneytec, elitetrader, MMG, Forex TSD si StrategyBuilderFX unde am citit articole din sectiunea "Beginers". De asemenea mi-am deschis un cont demo la Oanda. De o luna incoace minim 3 ore/zi le petrec citind materiale din sursele prezenta…

• 4 răspunsuri
    • 5k citiri
  2. Started by johny_english,

Cine stie de ce nu pot sa vad unele imagini din posturi. Imi apar asa "Atasez toti indicatorii in arhiva (inclusiv Heiken Ashi) + un template. FM.zip Nu stiti de ce. Mentionez ca am Internet Explorer 7.

• 3 răspunsuri
    • 3,8k citiri
  3. Started by Stefan,

Mai are cine probleme cu atasarea fisierelor? Daca da, va rog sa-mi spuneti ce browser folositi. Multumesc, Stefan

• 3 răspunsuri
    • 5,9k citiri
  4. Started by maslow,

Am mici probleme cu modul de afisare al forumului. Cand dau back la pagina, imi apare forumul dar in modul de vizualizare text. Browserul folosit este Mozilla Firefox 5.0 pentru sistem operare Linux. Problema se remediaza totusi iesind din forum si intrand inapoi in pagina.

• 11 răspunsuri
    • 8,8k citiri
  5. Started by black ice,

Mai exact, care este, în medie, profitul (în procente) pe lună şi/sau an, al unui cont pe FOREX? Desigur, în condiţiile în care se presupune că traderul este de nivel mediu spre avansat.

• 15 răspunsuri
    • 7,7k citiri
  6. Started by oltciter,

Ascult cartea lecturata a lui Elder de trei zile. Continuu.. Reiau pasaje , trec peste pasaje, ma intorc, ma sucesc, asimilez informatie. Elder e fantastic. Am inteles ca trebuie sa-mi schimb punctul de vedere fata de trade. Psiholgic vorbind , de abia acum devin ucenic. Ma uit pe charturi, analizez, caut puncte de intrare (in special), realizez ca punctul meu slab este iesirea din trade . Si ascult continuu ceea ce a scris Elder. Trei zile de auditie. Constat ca am devenit mai calm cand sunt pe trade. Trei zile de auditie. Sunt din ce in ce mai constient de posibilitatile fizice si momentele cand un trader mai trebuie sa se si odihneasca. Trei zile de auditie. Nu imi …

• 1 răspuns
    • 3,7k citiri
  7. Started by oltciter,

><Va salut pe toti ! Numele meu este Oltciter si sunt un loser. In articolul meu de spatamana trecuta am tras cateva concluzii dupa ce am implinit un an de trade. Dar, toata saptamana am simtit ca ceva lipsea din acel articol, ceva lipsea din autoanaliza mea . Si, azi noapte, pe la 1:50 ,am realizat care este piedica majoara (cel putin pentru mine) pe care trabuie sa o trec pentru a depasii nivelul la care sunt acum. Nu stiu daca ati observat dar marea majoritate a oamenilor au o usurinta deosebita in a spune DA, atunci cand este vorba sa faca un lucru, bun sau rau, care sa le aduca un posibil profit.(si nu numai) Am intors pe toate partile aproap…

• 1 răspuns
    • 3,5k citiri
  8. Started by sogard,

Fiind mai patriot m-am intrebat daca exista si romani de succes in acest domeniu. Din ce am apucat sa citesc pana acum despre forex am dat peste 2 nume care suna mioritic: Cornelius Luca, economist la GFT si Robert Balan, Head of Financial Markets Strategy at Saxo Bank Ambii au niste studii foarte bine privite pe piata (nu am apucat sa le citesc) Robert Balan, Head of Financial Markets Strategy at Saxo Bank "Mr. Balan is Head of Financial Markets Strategy at Saxo Bank A/S. Mr. Balan is viewed as one of the financial sector's most-respected advisors in the area of technical analysis of financial markets. He earned his reputation as head of technical analysi…

• 11 răspunsuri
    • 19,3k citiri
  9. Started by Stefan,

Am deschis threadul asta pentru a tine o evidenta cu nick-urile schimbate ca sa nu fie lumea dezorientata. Daca vreti sa va schimbati nick-ul si aveti un motiv intemeiat, puteti sa postati aici... si eu o sa decid daca vi-l schimb sau nu (dar aveti grija ca o sa fiu subiectiv) . Primul pe lista este dudu_tux care a devenit Mangusta

• 3 răspunsuri
    • 4,3k citiri
  10. Started by tradelover,

asa se numeste? Ma refer la bara aia de culoare deschisa de sus, unde scrie: "Logged in as: ...( Log Out )... My Blog · My Controls · View New Posts · View Posts History · Forex Chat · My Assistant · My Friends · New Messages" Stefan, crezi ca se poate sa pui o copie a ei si in partea de jos a paginii? De exemplu inainte de "similar topics", eventual lipita de advertizingul de la adbot? Nu e musai, doar o pasarica de a mea, pe considerentul ca ori de cate ori citesc un thread cu posturi lungi, ma trezesc la sfarsitul paginii, si trebuie sa derulez o gramada pana la inceput, ca sa dau new posts, sa ma duc pe blog, ori sa citesc mesajele. Daca nu se poate, macar un …

• 4 răspunsuri
    • 4,6k citiri
  11. Started by Stefan,

Am tot amanat rezorvarea bug-ului asta cu zambaretii... Pentru inceput, sa vedem care nu apar ok: :P :D :P http://forum.vamist.ro/public/style_emoticons/default/shy.gif http://forum.vamist.ro/public/style_emoticons/default/at.gif =http://forum.vamist.ro/public/style_emoticons/default/06.gif :P :D :D # :D :D :-B :P :D :P :D :D

• 3 răspunsuri
    • 3,5k citiri
  12. Started by thunderstorm,

Strategia este cat se poate de simpla, functioneaza cu rezultate foarte bune pe timeframe-ul H4 si D1. Semnalele de BUY si SELL sunt date de intersectia a doua medii exponentiale, short ema(10) si long ema(80). In momentul intersectiei acestora folosesc un indicator zigzag modificat pentru a vedea daca avem sau nu un pattern Elliot, si daca da, unde anume ma aflu pe grafic. Am nevoie de aceste informatii pentru a seta corect SL,TP, precum si pozitia corecta de inchidere a tranzactiei. Nu stiu daca strategia mai necesita vreun comentariu in afara de graficul atasat. Toti indicatorii precum si template-ul se afla in fisierul atasat. Sageata albastra e semnal de BUY, cea ros…

• 4 răspunsuri
    • 5,5k citiri
  13. Started by ganryu,

braintrading manual.pdf

• 25 răspunsuri
    • 13,5k citiri
  14. Started by Fata Morgana,

Strategia de tranzactionare Timeframe, de la m 30 in sus. Indicatori folositi: * Price channel * price channel stop * lumanarile Heiken Ashi - se gasesc by default in Metatrader - doar cu alte culori (eu am setat rosu pentru lumanarile in scadere si albastru pentru cele crescatoare), * TriggerLinesAlert Atasez toti indicatorii in arhiva (inclusiv Heiken Ashi) + un template. FM.zip Cum functioneaza: Price_channel + lumanrile HA alcatuiesc combinatia care genereaza semnalul de intrare. price channel stop - il folosesc pentru fixarea SL de protectie (daca pretul merge in directia anticipata, cu ajutorul lui, stabilesc noile nivele pentru SL, in asa…

• 22 răspunsuri
    • 14,2k citiri
  15. Started by Cox,

Salut As vrea sa stiu o strategie pe un time frame de ... 5 , 15 , 30 de minute ( unu din aceste TF-uri ) ; Am cautat pe forumuri da nu am gasit una cat de cat profitabila . Vreau sa tranzactionez pe un TF asa de mic deoarece vreau ... mai multa actiune ( andrenalina ) . Daca aveti o strategie s-au un link cate o strategie va rog frumos sa o postati aici . Intre timp mai caut si eu . Bafta la pipsi P.S. Vedeti pe postul de TV The Money Channel la ora 21:30 incepe emisiunea Pietii Internationale . La aceasta emisiune vorbesc si despre Forex ( Piata Valutelor ) pacat ca in ultima vreme aloca un timp din ce in ce mai mic pietei FX , mai mult vorbeste despre Stock Exc…

• 3 răspunsuri
    • 4,7k citiri
  16. Started by Alien,

De cand am deschis noul cont (live) am facut 10 tranzactii. In afara de una, care s-a dus glont direct in SL, toate celelate au fost intrari bune, pe care le-am inchis in profit, cu TS, chiar daca unele dintre ele la doar cativa pipsi, putin peste breakeven. Nu sunt de loc multumit de tranzactiile mele. Sigur, e mai bine decat sa fi pierdut, dar am inchis tranzactii bune, cu potential, la +7 (a lovit trailling stop si dupa aia si-a reluat cursul si a crescut chiar si 400 de pipsi). Avand in vedere ca, initial, SL era, in functie de tranzactie undeva intre -50 si -100, asta inseamna ca am riscat 50-100 pipsi si am facut +7, +10, dupa caz. Daca piata s-ar fi miscat in dire…

• 6 răspunsuri
    • 5,5k citiri
  17. Started by scrappy,

Are cineva o strategie pentru platoforma de pe forex.com ? am incercat si eu metatrader dar nu mi s-a parut cine stie ce + ca acolo nu arata cotatiile la fel fata de forex.com si in general n-am stiut ce sa fac din cauza multitudinii de indicatori care sunt pusi la dispozitia utilizatorului astept raspuns ms !

• Upvote
    • 3 răspunsuri
    • 3,8k citiri
  18. Started by Stefan,

Daca aveti sugestii cu privire la structura forumului (adaugare/stergere de categorii), va rog sa postati aici. Multumesc

• 40 răspunsuri
    • 24,9k citiri
  19. Started by black ice,

Care sunt domeniile şi materialele voastre de studiu pentru forex? Mai, exact, pentru fiecare domeniu, ce cărţi, articole, forumuri sau cursuri citiţi pentru a vă îmbunătăţii performanţele? Mi-ar plăcea ca pe acest topic să facem un mic review fiecărei cărţi citite; să detaliem puţin ce e interesant, ce am învăţat, per total, să răspundem la întrebarea: cu ce ne-a îmbunătăţit tradingul cartea respectivă? De asemenea, în cazul în care ştiţi sau aţi frecventat cursuri, daţi câteva detalii, spuneţi dacă merită, etc.

• 0 răspunsuri
    • 3,5k citiri
  20. Started by luchian55,

sal.....in primul rand as vrea sa ma prezint, fiind primul meu post pe vamist.....numele meu este lucian, am 22 de ani si sunt student....am aflat de forex acum aproximativ sase luni si de atunci am tot studiat tot ce am gasit despre forex.....si totusi.....lipseste ceva....vad pe acest forum persoane care se straduiesc sa obtina profit din forex, dar pana acum nu am vazut pe nimeni care sa spuna ca a reusit sa "traiasca" din trading....e doar o simpla obsevatie personala.....bineinteles succesul nu poate fi poate fi atins peste noapte dar probabil cu mult efort, pana la urma.....de aceea...as vrea sa stiu daca oameni ca noi, care vin pe forex cu sume modice, au vre-o san…

• 3 răspunsuri
    • 4,7k citiri
  21. Started by tradelover,

Haoleu! a disparut sectiunea de suport-puteti-posta-fara-login ori cum s-o fi chemat, si nu stiui unde sa postez, ca sa nu mai iau bombornoace pentru offtopic... Si asta nu e nimic, da e vo doi p'acilea care imi mancara butoanele cu "attach file" de pe blog. Cum naiba fac sa atasez un fisier (mq4) la o postare de blog? Fara sa ii pun link pe aiurea, inainte se putea. Ori i-am facut io vo minune la firefox? Sarutmana [later edit] Haoleu, sunt bou! nu a disparut, e tot acolo, trebuia sa ies din "romana", dar atasamente la blog tot nu pot sa pun. A disparut de tot bara cu butoane unde aveam attach, update, bla bla O sa mut postul la sectiunea de suport tehnic, d…

• 1 răspuns
    • 3,5k citiri
  22. Started by camenelectra,

GBPJPY short 146.55 stoploss 146.85 first targe 145.62 second target 144.00 GBPUSD short 1.6680 stoploss 1.6723 first targe 1.6550 second target 1.6500 NZDUSD short 0.7280 stoploss 0.7305 first targe 0.7195 second target 0.7130

• Upvote
    • 24 răspunsuri
    • 11,8k citiri
  23. Started by sogard,

Hi folks. Many of you don't know, but I used to be involved in training people in various things (not trading) and I thought I might share with you the journey that you take when beginning anything new. also if I show you my kind of writing style you might just buy my beginners forex book This cycle is as true for trading as it is for learning to drive a car and consists of five components. I'm going to take you through each stage so you can recognise exactly where you are in your trading journey. Step One: Unconscious Incompetence. This is the first step you take when starting to look into trading. you know that its a good way of making money cos you've h…

• 1 răspuns
    • 3,5k citiri
  24. Started by nicugh,

Buna, Desi inca sunt la stadiul de cocon mai am pana voi putea spune sunt "trader", a venit vremea sa arat ca am invatat ceva. E posibil ca in acest thread sa fie putine lucruri noi pentru unii, dar e bine sa fie repetate pentru cei care sunt la inceput de drum. Sa incepem. -Cat de mare este plapuma mea?, e primul lucru la care trebuie sa ne gandim, cat putem investi fara sa ne afecteze viata, deci trebuie sa fie o suma nici prea mica sa nu ne pese de ea, nici prea mare sa ramanem pe drumuri. Cum foarte multi dintre noi nu au venituri extraordinari de mari, in aceiasi situatie ma aflu si eu, stabilim ca putem investi 500$. -Unde voi investi…

• 4 răspunsuri
    • 4k citiri
  25. Started by xkxul,

Va salut! As dori sa stiu si eu cum se pot trimite bani catre Forex, prin ce banci si care sunt pasii ce trebuie facuti! Thx:rolleyes:

• 10 răspunsuri
    • 6,9k citiri
  26. Started by Methos,

Cat efort ai depus ca sa inveti un joc... unul, care ti-a pacut tie, Splinter Cell, NFS, care vrei tu? Ai gasit documentatie in romana la toate jocurile pe care le-ai jucat? Eu cred ca nu. Da' pentru jocuri a meritat, nu? Forexul e ca un joc de poker: cei care pierd ii platesc pe cei care castiga. Sau, cum zicea cineva pe chatul de la Marketiva: zece pierd si unul isi ia Ferarri. Ce castig daca te invat? Ce castiga oricine daca te invata? Era o replica prin threadul cu infiintarea firmei unde Andu spunea ca si el a invatat multe cautand raspunsuri pentru noi. Aici e clenciul: invat si eu daca explic ceva care presupune analiza... exista deja o rasplata. Dar sa…

• 3 răspunsuri
    • 4,2k citiri
  27. Started by Anonim,

Vad pe multe forumuri discutii despre asta dar nimeni nu se oboseste sa faca un tutorial. Sunt multe informatii dar lipsesc cele de baza cum ar fi cum citesti un grafic, cum sa-ncepi, etc...as fi indatorat daca unii din cei cu experienta ar incerca asa ceva.

• 26 răspunsuri
    • 17k citiri
  28. Mi-am deschis de curand un cont pe Marketiva. Fata de alte platforme de tranzactionare, cea de la Marketiva ofera in plus si chat. Urmaresc deseori discutiile de acolo, chiar daca nu particip. Mi-a atras atentia o discutie intre intre doua "tabere". Cativa useri, printre care nicugh - care a ajuns si in top la concursul Marketiva - si fata.morgana pledau pentru tranzactii mai rare, dar cu target mare. Ceilalti, mai multi, erau pentru tranzactii dese cu target mai mic, fiind de parere ca mai usor faci 10-20 de pipsi decat 100. Cel mai infocat aparator al "profiturilor mici si dese", nu-i dau username-ul, era un tip care spunea ca el nu poate sa stea fara sa tranzactio…

• 9 răspunsuri
    • 6,1k citiri
  29. Primele 3 tranzactii : - AUD/USD - buy - 0.8243 TP - 0.8263 - USD/JPY - sell - 120.73 TP - 120.33 - USD/JPY - sell - 120.19 TP - 120.18 -------------------------------------------------------------------- MODIFICARILE SAU DACA VOI INCHIDE VREO TRANZACTIE LE VOI ADAUGA AICI IN TIMP REAL.

• 27 răspunsuri
    • 12,5k citiri
  30. Started by leftfielder,

Lucrez din anul 2000 pentru o banca japoneza, la arbitraj. Pot sa spun ca as avea ceva experienta, ca am vazut multe si ca FOREX este putin mai complicat decat pare. Citesc de ceva timp acest forum si imi dau seama ca multi s-au aruncat in aceasta piata fara experienta dar in schimb cu mult entuziasm. As avea cateva intrebari pentru acestia, cum de au incredere in firmele ce tranzactioneaza valute online? Ce garantii au? Parerea mea este ca va asumati un risc enom facand asa ceva. Si cand spun asta ma gandesc la o simpla cadere de net. Un simplu computer cu legatura la internet.... este ceva extrem de periculos. Am citit de curiozitate un application form de la una di…

• 18 răspunsuri
    • 10,6k citiri
  31. Started by Carbon,

Salut In disperata mea cautare a unei strategi pe un TF de 15 minute ... am gasit pe un alt forum ( forex-tsd.com ) o strategie buna. Se poate folosi pe H4 ( initial pentru acest TF a fost proiectat ) dar merge si pe un TF de 15 minute si cred ca si 5 minute. Incercati voi mai multe TF. Efextrader (autorul) recomanda strategia pe perechile : GBP/USD, GBP/JPY, Euro/USD, Euro/CHF , USD/JPY si USD/CHF Cred ca nu trebuie sa explic cum functioneaza ... pozele fac cat x cuvinte Bafta la pipsi

• 6 răspunsuri
    • 4,6k citiri
  32. Started by tavi_star,

Dau si eu ca omu' View Posts History ca sa vad ultimele posturi. Si il aleg pe ultimul: #9827. Click dreapta pe link si aleg: Open Link in New Tab. Mi se deschide inceputul topicului cu prima postare si o lista de posturi. Trebuie sa merg in josul paginii, sa aleg ultima pagina si din lista cu linkuri sa-mi aleg ultima postare. As vrea sa vad direct ultimul topic. Sa nu mai stau sa-l caut de fiecare data. Mai ales ca daca aleg sa editez un post sunt aruncat la inceputul threadului si iar trebuie sa caut dupa linkul sa-l verific cum a iesit. Imi era mai usor inainte sa parcurg o discutie. Acum nu mai inteleg nimic...

• 1 răspuns
    • 4,3k citiri
  33. Started by sogard,

O zi buna tuturor! Cum acesta e primul meu post aici ar fi frumos sa ma prezint: ma numesc Dragos, am 22 de ani, lucrez in domeniul bancar (entry level) iar de forex am auzit mai de mult insa pot sa zic ca maine am o saptamana de cand m-am apucat sa vad cu ce se mananca. Am descoperit pe acest site informatii extrem de pretioase, la obiect, foarte bine structurate si oameni valorosi care stiu ce vorbesc. Am observat ca vara asta se poarta blogurile iar in lumea forex un blog este un izvor foarte bun de cunostinte, sau cel putin asa am observat din "aprofundatele" mele studii de o saptamana. Traderii experimentati au bloguri unde pun informatii, sfaturi, opinii, e…

• 13 răspunsuri
    • 11,1k citiri
  34. Vanguard si-a extins oferta de servicii de investitii, adaugand celor existente doua noi produse financiare tranzactionate pe pietele globale - CFD si FOREX - accesibile prin platforma StartradeXT. Pentru a afla mai multe despre ce inseamna aceste produse, puteti participa la cursul de initiere in tranzactionarea pe pietele financiare globale, ce va avea loc in zilele de: - 5 Iunie 2007 - 12 Iunie 2007 - 19 Iunie 2007 - 26 Iunie 2007 Ora 18.30 la Hotel Ibis Parlament, Strada Izvor 82-84, Sector 5, Bucuresti. START – UP – SEMINAR “ Cum tranzactionam pe pietele globale ” este GRATUIT si prezinta terminologia, instrumentele si etapele procesului de…

• 7 răspunsuri
    • 6,8k citiri
  35. Started by Stefan,

In mod normal, in fiecare thread ar trebui adaugat la sfarsit un post in care sunt reclame de la google. Nu stiu de ce dar la mine apare postul dar fara reclame. La altii am vazut ca reclamele apar... Voi le vedeti sau nu?

• 10 răspunsuri
    • 7,1k citiri
  36. Started by MarcoTrader2007,

Ma poate ajuta cineva sa-mi schimb username-ul???

• 4 răspunsuri
    • 4,3k citiri
  37. Started by ARagalie,

A incercat cineva strategia asta de tranzactionare? http://www.woodiescciclub.com/start.htm

• 1 răspuns
    • 3,7k citiri
  38. Started by cristi0737,

Salut ! Tranzacționez forex de câțiva ani iar de 2 ani am hotărât sa trec pe bani. Am rezultate foarte bune reușind o rata a profitului între 10 si 20%. Pana acum nici o problema insa am auzit de concursul organizat de xtb... Cel la care se da un Porsche. Dupa ce m-am informat un pic am vazut ca cea care a câștigat anul trecut (a fost o femeie) a reușit un ROI de 4000%.imi poaTe spune cineva cum a reușit duduia sa facă asa profit intr-o luna ? Acum sinceri vorbind ... Doamna lucrează ca senior manager la KPMG ... Cum poate o corporatista cu funcție in management sa stea pe forex si sa aiaba si asa profit ? Concursul din câte stiu eu e pe bune prima ediție fiind câștiga…

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.