Sari la conținut

gubyiq

Traders
  • Număr mesaje

    191
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    8

Postări postat de gubyiq

  1. Brokerii nu angajeaza traderi pentru ca nu asta este business-ul lor. Brokerajul si tradingul sunt doua lucruri diferite. Cu cont demo nu te baga nici un investitor in seama, poate cu un cont real si o strategie logica sa ai succes.

    Daca ai vreun EA cu care ai dublat banii pe demo timp de 2 luni, poate reusesti sa faci ceva bani vanzand semnale.

  2. unul care o tine in continuare cu kktrade ca sunt oameni seriosi nu e prost, e handicapat mintal.

    nu o lua personal. 

     

     

     

    stii proverbul: prosti se nasc in fiecare zi, totul e sa ii gasesti. voi va duceti singuri.  :D

    =)) =))  foarte corect

     

    @dan_pav nu mai da minus ca pacaliciul, ia si citeste despre Madoff...oare cat i-a luat tipului astuia sa-si dea seama ca e vorba de frauda ? http://en.wikipedia.org/wiki/Harry_Markopolos

    Iti recomand sa citesti si Wizard of lies

    • Downvote 2
  3. stiu ca n-au cum sa fie profitabili pentru ca alea nu-s conditii puse de un trader adevarat...totul, de la perioada de desfasurare a 'examenului' de numai o saptamana pana la ultima conditie, cea cu 70% tranz profitabile, 30% pierzatoare imi indica faptul ca respectivii n-au de a face cu tradingul.

    hai mai lasa-ma cu povesti de astea 'stiu eu un trader profitabil' ca nu m-am nascut ieri...daca aveau aia asa ceva ii puneau statementul auditat aici sau la ei pe site

    am citit toate cartile cu si despre traderi profitabili, nu toate gunoiale scrise de diveri marketeri

    spor la pierdut timp si bani cu teletrade @};-

    • Downvote 1
  4. pe Madoff baietii destepti l-au citit in 10min fara sa-l fi intalnit vreodata. Naivii nu l-au citit nici dupa ce l-au intalnit de zeci de ori de-a lungul anilor.

    • Upvote 3
    • Downvote 2
  5. Inselatoria consta in faptul ca te taxeaza pe un curs (n-au dreptul moral sa tina curs de trading atat timp cat ei nu sunt traderi profitabili) in ideea unui iluzoriu salariu de 3500ron/luna.  Aceste conditii sunt puse in asa fel incat nimeni sa nu ia testul decat prin noroc. Pentru un incepator naiv este creata aparenta de test serios prin care se cauta cei mai buni traderi, cand de fapt in realitate acele conditii n-au nici o legatura cu tradingul profitabil. Am citit cred toate cartile existente pe piata despre traderi cu adevarat de succes...n-am gasit la niciunul conditia sa aiba un minim de tranzactii pe zi, dimpotriva.

    • Upvote 2
    • Downvote 2
  6. uite aici un 'stake' : nu-ti mai pierde vremea cu ei...teletrade e in business-ul de inselat naivii intr-un mod acoperit legal (banuiesc, de nu i-a inchis nimeni pana acum) nu de a le da 1000$ lunar =((

    • Upvote 1
    • Downvote 1
  7. Nu mi-aduc aminte de flames, nu cred ca am vorbit cu el.

    In legatura cu Darzu, nu poti invata pe altcineva trading, cand tu insuti dai dovada ca nu stapanesti chestii elementare. La fel cum nu poti invata pe altcineva sa citeasca si sa scrie, cand tu insuti esti analfabet. Ce respect sa am fata de asemenea om ?

    Da, am incercat sa invat pe altii sa tranzactioneze, le-am dat carti sa citeasca si i-am incurajat sa-si foloseasca creierul.

    Si mai usor cu declaratiile bolduite despre mine, ca esti pe langa tare. Ultima data ma trimiteai sa invat de pe contul demo al lui Proximus...iti sugerezi sa recitesti threadul respectiv.

  8. Eu am votat NU. In opinia mea, un forum ar trebui sa fie liber, sa fie incurajate discutiile argumentate, si sa fie expulzati cei care se dovedesc repetat ca mint sau inseala colegii de forum. Pe sistemul actual, respectivul isi poate face grup si interzice accesul celor care-l critica.

     

    In alta ordine de idei, nici eu nu inteleg acest paradox...s-au inmultit brokerii de forex ca ciupercile dupa ploaie in Romania concomitent cu scaderea insemnata a interesului pentru trading pe forumurile romanesti (nu numai pe vamist). :-S

  9. uite ca a trecut mai bine de o luna si cei de la currensee nu mi-au raspuns la email, asa ca i-am reevaluat complet. Nici potentialul de publicitate al leaderboard nu mai mi se pare grozav, dupa ce am mai studiat putin problema...cu un track record rezonabil verificat third party si un site profesionist cred ca strange oricine 200 clienti cu 1k-5k/client in sistem PAMM si iesi mult mai castigat pt ca iti setezi singur fees.

  10. cred ca ma opresc aici, pentru ca vad ca nu vorbim aceeasi limba.

    E a treia oara cand spun ca problema nu e ca au conturi segregate (ceea e e normal si practica comuna pt brokeri) ci ca transmit repetat falsul mesaj cum ca toate fondurile depuse la ei ar fi protejate. Ti se pare tie ca FXCM transmite acelasi mesaj ?

     

    Cat despre faptul ca nu stiu  la ce FXCM am cont, desi am deschis cont pe site-ul din UK, am trimis banii la o banca din UK, am statementurile contului cu marca fxcm.uk, e o fabulatie din aceeasi categorie cu germanii prefera vara euro tare si iarna slab (sau invers, nu ma uit in spate sa vad cum ai spus ;;) ).

    • Upvote 1
  11. 1. Tu intelegi ce inseamna NDD ? Inseamna ca iti trimite ordinul direct in piata. Atunci cum poti sa ai spread fix la stiri si SL-uri executate la alte preturi decat cele din piata ?

    2.O fi tinand banii in conturi separate cum cere legea. Insa exprimarea lor e menita sa induca in eroare si sa creeze un fals sentiment de siguranta.

    3. Pentru tine 20k si 'toti banii depusi la Avus Capital sunt asigurati' e acelasi lucru ? N-am vazut pe site sa scrie ca nu poti deschide cont cu mai mult de 20k. Faptul ca-s reglementati si de ASF nu incalzeste pe nimeni care stie ce incompetenti numiti politic misuna pe acolo la cel mai inalt nivel...vezi numirea recenta a lui Marian Sarbu.

     

    Nu mi-a luat 2 ore de cautat ci 2 minute :P . Am cont la FXCM UK, deci m-am dus direct pe site-ul lor, ce treaba am eu cu Australia sau cu limba franceza sau spaniola in acest caz ?!  http://www.fxcm.com/uk/advantages/safety-of-funds/ de aici am ajuns aici http://www.fscs.org.uk/what-we-cover/eligibility-rules/

    • Upvote 1
  12. de Trading212 e vorba. .Eu am avut acum ceva timp la ei un dax care inchisese vineri sub 9100, iar luni a deschis la 9130...si a luat-o in sus. SL-ul meu era la 9100, si mi-a fost executat la cat am pus eu, chiar daca piata a deschis mai sus. Daca erai la markets.com, ti-ar fi inchis la cat s-a deschis piata, fiinca acolo am patit nu o data . Acum ca se GARANTEAZA....nu stiu. Stiu doar ca  am spread de 1,9 pipsi pe eurusd si ca spreadul nu creste nici chiar la NFP. La ei poti sa pui TP si SL la ce distanta vrei tu, nu ca la altii care te obliga minim 8 pipsi.....si cu asta am zis tot.

     

    Astept pareri..

    Trading 212 este un serviciu într-o rapidă dezvoltare, aparținând Brokerului European AVUS CAPITAL.

    AVUS CAPITAL este un borker NDD (Non Dealing Desk) și STP (Straight-Through Processing). Acest lucru înseamnă că tranzacțiile, în procent de 100%, sunt în mod automat confirmate și direcționate spre executare către alte instituții financiare, precum Bănci și alți Brokeri licențiați.

     

    deci din ce spune valim1975 e clar ca oamenii nu-s NDD, ci fac jocurile la ei in bucatarie.

    PS. am dat exact copy-paste de pe site, poate pt multi faptul ca broker e scris 'borker' nu inseamna nimic, insa pt mine e inca un indiciu ca nu e o firma cu care sa faci business.

     

    Pentru siguranţa dumneavoastră şi în conformitate cu reglementările noastre, toate fondurile clienţilor sunt ţinute separat, în conturi separate. Toţi banii pe care îi depuneti la AVUS CAPITAL sunt asiguraţi de către Fondul de Compensare a Investitorilor, pentru protecţie suplimentară.

     

    Nu pricep cum un broker reglementat poate pune pe prima pagina asemenea minciuni sfruntate. Se intelege de aici ca fondu' lui peste ar fi nelimitat si indiferent ca deschizi cont de 100 eur sau 100k eur poti sa dormi linistit (ca cei de la FNI =((  )

     

    Nu are rost sa mai continui, treaba e clara pt cine are ochi sa vada ;;)

  13. ce povesti spui tu aici, ca vor nemtii euro tare in august si slab in ianuarie =)) =)) poate chiar te crede cel care a pornit threadul.

    In primul rand ca majoritatea nemtilor isi fac concediul in Germania sau in alte tari euro (Spania, Italia, Grecia) iar in al doilea rand, valuta unor tari cautate cum ar fi Turcia e influentata mai mult de politica interna si sentimentul global fata de risc. Cum se formeaza pretul pe eur/usd si ce nivele convin fiecarei tari din zona euro e un subiect prea complex pt acest topic si care nu-l va ajuta cu nimic in trading pe initiatorul topicului.

    • Upvote 2
  14. Nu blamez dle contul demo, e la fel de bun ca cel real. Da' sa-mi spui si mie ce dealer auto, ce site de travel sau ce agentie imobiliara accepta plata in dolari/euro demo. :>

     

    Si daca crezi ca pe live e mai usor sa faci profit decat pe demo, arata-mi  comunicatele de presa ale brokerilor seriosi gen interactive, oanda, fxcm, saxobank unde conturile reale ale traderilor au randamente de mii de procente anual...ca de asemenea randamente pe demo da pe din afara myfxbook-ul. ;;)

  15.           Mai bine incerci sa pleci de la 100$ si sa ajungi la 1000$ pe real astfel incat sa incluzi si factorul psihologic care nu poate fi cuantificat. Pe demo orice este posibil, mai putin stresul de pe real care nu poate fi simulat cu nici-o strategie pe demo.

    Nu cred ca stresul de pe real, si in general atmosfera de cont real pot fi date de un cont de 100$. Cred ca este nevoie de un cont care sa contina economiile din salariu/venituri de pe parcursul a cel putin 6 luni...si atunci poate reusesti sa intelegi, daca ai open positions la -20%, e riscul destul de 'palpabil' ca sa ajungi la -80% in cateva zile...si pt banii aia ai avut nevoi de 6 luni sa-i strangi si uite ca ii pierzi in 3 zile....si atunci vezi cum se schimba optica de la potentialul de profit al tradingului la potentialul de pierdere.

    • Upvote 1
    • Downvote 1
  16. M-am cam desumflat cu cei de la currensee. In primul rand ca cer contul si login-ul de la fxcm ca sa te poti inscrie in social network-ul lor pt a respecta ideea lor ca numai conturi reale sunt in retea...ceea ce e ok, insa faptul de a-mi cere loginul nu mi se pare ok ...imi fac acum un cont cu 1 dolar si sunt egal cu unul care are 50k in cont...vorba aia, amandoua conturile sunt reale...e ca si cand ai pune in aceeasi sala de clasa si copilasii de la grupa pregatitoare si pe cei de a-12a ;;)

     

    in al doilea rand le-am semnalat un potential conflict de interese, inca nu mi-au raspuns, dar oricum nu prea vad ce ar fi de raspuns...in faq scrie ca treade leader-ul nu stie ce investitori are....deci singurul mod de a afla este de a se uita pe tabela...in conditiile astea ce ii opreste pe cei de la currensee daca ai 200 investitori sa afiseze 100 de ex...si iei sa-si ia toata taxa 2/20 pe restul de 100 de care tu nu ai habar

     

    deci nu mai sunt asa de entuziasmat ca atunci cand am deschis topicul =((

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.