Sari la conținut

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...
Postat

Dj 30 Day

(P.S. Stefane pai daca trebuie de fiecare data cand vreau sa intru sa caut prin Pc parola de intrare ma cam las de Vamist. plus ca ai niste parole de te doare mintea .)

Postat (editat)
@dirzuandreiovidiu, in primul rand pattern asa cu l-ai numerotat tu in valul 4(mare), nu exista in analiza valurilor lui Elliot(clasica). Dar sa zicem k am avea acolo ceva complex, un double three de ex. Personal uitandu-ma la proportiile valurilor 2 si 4 as zice k sunt de nivele diferite, plus k avem overlap intre 1 si 4( si nu cred k e vorba de wedge). De aceea eu as reconsidera analiza ta din postul precedent. Editat de deos
Postat (editat)

Referitor la incercarea ta de a incerca sa marchezi cross-urile, o sa iti impartasesc din micile concluzii personale pe care le-am tras eu. Deci asta cu marcarea cross-urilor e o treaba cam dusa dracului. Si zic asta gandidu-ma la cum se formeaza pretul pe cross-uri: perechile cross nu sunt asa de des tranzactionate (comparand cu majorele), pretul pe acestea e mai degraba unul "sintetic", calculat pe baza majorelor, deci nu cuantifica asa de bine o psihologie a maselor. De aceea pot aparea unele patternuri uneori chiar bizare la tf-uri mai mici. U din cate imi dau seama esti incepator intr-ale EWA-ului(la fel ca mine) de aceea ti-as recomanda sa incepi cu majorele( mai ales euro/usd) unde avem un numar enorm de speculanti si investitori, de aceea probabil acolo patternurile sunt destul de clare si la tf-uri sub o ora.

Plus marcarea cross-urilor nu o poti face fara o marcare in prealabil a perechilor de baza din cross, asta ca sa vezi cine care dintre valute iti poate "duce" cross-ul in directia pe care o prognozezi.

Editat de deos

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.