Sari la conținut

Featured Replies

Postat

Lectia 3

TRANZACTIONAREA ANALIZEI NEOWAVES

Salut! Linie albastra care arata lungime de val .... ce este ZigZag ??? sau cum se numeste indicator????
  • Răspunsuri 990
  • Citiri 364,9k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

Imagini postate

Postat

@ miliardar

Salut , nu, este linia pe care o construiesti singur fara nici un indicator

Devii propriul indicator.

Succes!

Postat

@ miliardar

Salut , nu, este linia pe care o construiesti singur fara nici un indicator

Devii propriul indicator.

Succes!

ma uit la fiecare poza, iata la nici o poza nu arata perioada de timp.... si 2-lea lucru este, MACD setarile se utiliseaza 5, 34, 5
Postat

Salut ,

Wolf am o intrebare ce nu imi da pace (fara suparare si fara intentie) . Tu cum numerotezi si trasezi valurile ?( ma refer in special la triunghi)

Editat de ovidiu_gnt

Postat

Salut ,

Wolf am o intrebare ce nu imi da pace (fara suparare si fara intentie) . Tu cum numerotezi si trasezi valurile ?( ma refer in special la triunghi)

cu MACD 5,34,5 , incepand perioade de la MN si apoi W, D, H pina la perioade mici 15min
Postat

@ovidiu_gnt

salut,

nu inteleg intrebarea? fii mai explicit ! ca chiar nu inteleg sensul .

Postat

@miliardar

cred ca ti-am explicat ca construiesc graficul nu folosesc indicatori.

si in plus este si postat cum o fac .

doar trebuie sa le deschizi si sa te uit si o sa intelegi!

Postat

Salut ,

cu MACD 5,34,5 , incepand perioade de la MN si apoi W, D, H pina la perioade mici 15min

@miliardar

daca te uiti atent la poze care sunt explicate in lectia 1, lectia 2, lectia 3, o sa-ti dai seama despre ce este vorba. Iti inteleg frustrarea, ca este greu, asa am patit si eu dar dupa un timp o sa intelegi. Trebuie foarte multa rabdare.

Succes,

Postat

Salut ,

@miliardar

daca te uiti atent la poze care sunt explicate in lectia 1, lectia 2, lectia 3, o sa-ti dai seama despre ce este vorba. Iti inteleg frustrarea, ca este greu, asa am patit si eu dar dupa un timp o sa intelegi. Trebuie foarte multa rabdare.

Succes,

nici nu am atras atentie :D :D merci

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.