Sari la conținut

Featured Replies

Postat

@ovidiu_gnt

Eu stiam ca valul 2 intr-un impuls poate fi triunghi atat timp cat valul 4 este alt tip de corectie: regula alternantei. Eu, oricum, ordinul sell la EUR/USD il am de la 1.2987, S/L-ul este maricel - nu-mi fac probleme. Eu tot ii cobor S/L-ul, gradual. Pretul faca ce o vrea.

• Răspunsuri 990
  • Citiri 364,8k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

Imagini postate

Postat

Revin cu o precizare , valul e , dupa cum se misca piata , este posibil sa fie finalizat la inceputul saptamanii viitoare , insa ne putem astepta la orice .

Postat

Sa fie acest val, un val D (cadrul de timp zilnic) dintr-un triunghi si sa urmeze un val E agresiv, in sus?

post-2510-0-32903300-1363948013_thumb.png

Succes!

Editat de dirzuandreiovidiu

Postat

Din cate se pare , avem interpretari total diferite ,( vezi postul 925 ) , asa ca nu te pot ajuta cu un raspuns in acest sens . Ce pot observa este ca axa eventualului triunghi este mult prea inclinata .

Postat

Iata ca acel "orice" s-a intamplat , in mod cert nu avem triunghi terminal , deoarece a fost depasita originea  valului e considerat de mine , dar este posibil sa avem triunghi , dar in alta configurare . Mai asteptam sa se aseze piata .

Postat

Salut ,

Dupa parerea mea , trendul descendent al perechii Eur/Usd , s-a incheiat momentan , corectia tripla combinatie a luat sfarsit . Confirmarea finala , o vom avea prin spargerea liniei b-d , a triunghiului extins . Asadar dupa finalizarea valului A , urmeaza valul B , care momentan nu stim cat va retrage valul A , ce forma va avea si pe ce perioada se va intinde . Anexez analiza tehnica , asa cum cred ca arata la acest moment .

Spor la pipsi !

post-3630-0-77821200-1364282632_thumb.png

Postat

Este posibil ca valul e , al triunghiului sa nu fie finalizat , timpul de ieri , este cam scurt . In aceste conditii , ne putem astepta la o coborare sub 1,2829 , dar probabil ca va fi pana in 1,2800 . Oricum , ar trebui sa fie o retragere pana la 1,2912 sau mai sus dar nu mai mult de 1,2963 , abia dupa aceea coborarea despre care am scris .

Sa lasam piata sa decida .

Spor la pipsi !

Postat

va bateti in valuri si triunghiuri. o sa coboare sub 1.28 in viteza. cand toti spera sa urce o ia la vale.

Postat

Nimeni nu se bate , piata ne conduce cum doreste ea , noi doar constatam si ne dam cu parerea . Si sa revenim la Perechea Eur/Usd , care ieri a finalizat primul segment al unui zig-zag . Asadar avem doua indicii , pentru valul e al triunghiului extensiv , odata ca valul este in desfasurare si apoi ca este zig-zag . In aceste conditii , probabil ca vom avea de a face cu retragere , asa cum am scris si ieri , undeva intre 1,2911 si 1,2963 , iar dupa aceasta corectie avem o coborare , care va depasi minimul de 1,2827 cel putin cu un pip . Dupa aparente este posibil ca acest ultim val al triughiului sa fie un zig-zag truncat , insa nu ne pronuntam pana nu avem confirmarea ( retragerea valului e va fi de peste 81% ) . Iata cum ar decurge in opinia mea evolutia Eur/Usd - segmentele sunt trasate doar pentru a arata directia , nu si valoarea atinsa de ele .

Spor la pipsi !

P.S. @iulik2k1 - probabil esti unul din cei care nu au incredere in teoria valurilor , dar ce te vei face daca se va intampla totusi varianta descrisa .

post-3630-0-22123500-1364369883_thumb.png

Postat

Din cele intamplate ieri si astazi , segmentul al doilea al zig-zagului , se pare ca a format un val plat , neregulat  , adica varianta zig-zagului truncat pica . Cred ca am gresit ,cand am considerat ca ieri a fost finalizat primul segment al valului e , acela de fapt era segmentul al doilea . Este posibil sa asistam la o coborare undeva in jurul zonei de 1,2700 (poate chiar 1,2650 ) , insa cred ca este prea devreme sa ne pronuntam , oricum cred ca miscarea descendenta se apropie de final .

post-3630-0-00740300-1364382338_thumb.png

Editat de ovidiu_gnt

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.