Sari la conținut

Featured Replies

Postat

@ ovidiu_gnt

daca merge pana-n 1.3115, ma scoate din multe belele. Pana atunci insa, rabdare si tutun. se pare ca Cipru renegociaza cu creditorii taxele astea, dar pana vedem ce iese, alte incertitudini si probabil alte sl-uri lovite.

sa dea Dumnezeu sa ai dreptate!

• Răspunsuri 990
  • Citiri 363,5k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

Imagini postate

Postat

Niciodata sa nu spui niciodata ! Asa ca daca ai rabdare , in urmatoarele zile ( posibil catre sfarsitul saptamanii sau inceputul saptamanii viitoare ) valoarea perechii Eur/Usd sa sara multisor peste 1,3115 . Din cate se pare nu ai probleme de marja , asa ca deocamdata , iti ramane doar sa astepti .

Postat

Salut ,

Deoarece pe perechea Eur/Usd , ne apropiem de finalizarea triunghiului , iar dupa majoritatea aspectelor este un triunghi terminal , atentie marita la ce va urma . Sa le luam pe rand , ieri valul c a fost , din cate se pare , finalizat cu o coborare la 1,2843 , daca valul c a fost finalizat , el fiind valul alungit , urmeaza o retragere a acestuia de 38.2% ( mai mult sau mai putin ) , dupa care valul e , nu va depasi in lugime valul c si nu va fi mai mult de 61.8% din el . Se mai spune ca valul c taie linia dintre varfurile valurilor a si e . In aceste conditii , se pare ca ne putem astepta la un minim de pana la 1,2750 , dar nu mai mult . 1,2750 , este probabil un pic fortat , este posibil sa nu atinga nici 1.2800 , insa depinde cat timp dureaza valul e , astfel incat , valul c sa intersecteze linia a-e . Probabil finalizarea valului e , va fi cu "foc de artificii" .

Asadar , atentie mare la marja cei care ati plasat ordine de cumparare mult mai inainte de terminarea trendului descendent . 

Spor la pipsi !

Postat

Salut ,

Revin cu cateva precizari si anume , valul d se apropie de finalizare si a urcat in zona 1.2955 , ceea ce implica o coborare pana la minimul 1,2790 , nu mai jos de atat , daca va mai urca valul d putintel , atunci probabil valul e nu va avea sansa sa atinga 1,2800 .

Numai de bine !

Postat

Salut ,

Deoarece ne apropiem de finalizarea triunghiului terminal pentru Eur/Usd ( prefer sa spun triunghi decat impuls , pentru ca este vorba de o corectie ) , m-am gandit sa anexez si analiza tehnica . Valul d al triughiului a fost finalizat , asa ca asteptam finalizarea valului e , care asa cum am scris in postul anterior , ne asteptam sa coboare pana la un minim , insa acum vin cu precizarea , ca acesta este cuprins intre1,2842 si 1,2815 , mai precis de atat nu pot fi . Acum daca va cobora sub 1,2815 cu ceva pipsi , sper sa nu fie cu suparare , nu sunt un ghicitor , insa din calcule asa iese valoare minima  . Dupa aceasta miscare , tripla corectie este finalizata si odata cu ea Valul A , al corectiei incepute la 1 februarie 2013 . Urmeaza Valul B ,care nu stim ce va fi si pana unde va urca , dar in mod cert , trendul va fi unul crescator . 

Doar de bine !

post-3630-0-05176800-1363864379_thumb.png

Postat

Salut ,

Deoarece ne apropiem de finalizarea triunghiului terminal pentru Eur/Usd ( prefer sa spun triunghi decat impuls , pentru ca este vorba de o corectie ) , m-am gandit sa anexez si analiza tehnica . Valul d al triughiului a fost finalizat , asa ca asteptam finalizarea valului e , care asa cum am scris in postul anterior , ne asteptam sa coboare pana la un minim , insa acum vin cu precizarea , ca acesta este cuprins intre1,2842 si 1,2815 , mai precis de atat nu pot fi . Acum daca va cobora sub 1,2815 cu ceva pipsi , sper sa nu fie cu suparare , nu sunt un ghicitor , insa din calcule asa iese valoare minima  . Dupa aceasta miscare , tripla corectie este finalizata si odata cu ea Valul A , al corectiei incepute la 1 februarie 2013 . Urmeaza Valul B ,care nu stim ce va fi si pana unde va urca , dar in mod cert , trendul va fi unul crescator . 

Doar de bine !

Daca este triunghi atunci inseamna ca este formata din trei valuri, deci nu poate fi parte decat dintr-un:

a) alt triunghi

b) val plat (n.a. eng. flat)

c) corectie complexa

Personal, prefer ca valul A sa fie dintr-un alt triunghi deoarece nu trebuie sa se retraga (ca pret) foarte mult, cum ar putea-o face valul plat (care trebuie sa retraga valul A peste 61.8%).

Si daca nu e triunghi ne astepta vremuri frumoase cu un val diagonal conducator (n.a. eng. leading diagonal) dintr-un alt val impulsiv sau dintr-un zig-zag. Oh, da...

Postat

Salut ,

Astazi este "Ziua cea Mare" , din punctul meu de vedere . Valul e al triunghiului terminal , se  va finaliza si probabil cum se intampla in majoritatea acestor situatii , urmeaza o  miscare brusca de intoarcere . Acum ca veni vorba de triunghi , tizule un triunghi este format din 5 valuri , fiecare val fiind format din cate 3 segmente ( zig-zag sau plat ) . Imi pare rau ca nu ai citit cu atentie posturile anterioare , dar asa cum am mai scris , acest triunghi este ultimul dintr-o corectie tripla ( zig-zag - x - zig-zag - x - triunghi ) . Ii multumesc pe aceasta cale lui @flames , pentru biblioteca electronica pusa la dispozitie . Valul A inca nu este finalizat , va fi finalizat odata cu valul e . Imi cer scuze , daca litera postata in subsol a incurcat pe cineva , dar urmeaza sa fie adaugata la finalul triunghiului .

Asa ca mare atentie la cele ce se vor intampla in orele urmatoare .

Spor la pipsi !

Postat

@darzuandreiovidiu

Vad ca preferi sa fie o coborare pe Eur/Usd . Daca ai plasate ordine de vanzare mai jos de 1.2800 , cred ca va trebui sa mai astepti cateva saptamani pana sa ajungi la ele . Confirmandu-se acest prim val al corectiei , te informez , ca valul 2 intr-un impuls nu poate fi triunghi , deci valul A poate fi ori primul val al unui zig-zag , ori al uni val plat , care poate fi retras 100% si chiar mai mult , dar tinand cont ca avem o corectie complexa tripla , chestia cu "chiar mai mult" ar cam trebui sa pice . In fine ar mai fi faptul ca si intr-un triughi contractiv retragerea valului a poate fi si de peste 100% , asa ca oricum ai intoarce problema , variantele sunt date de piata , nu de dorintele noastre . Decizia iti apartine , fie astepti mult si bine pana coboara  , fie inchizi pozitiile pe pierdere si castigi prin cumparare . Eu unul prefer ultima varianta , dar tu stii mai bine ce ai de facut .

Spor la pipsi !

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.