Sari la conținut

Featured Replies

Postat

Salut ,

Revin cu o mica precizare , in analiza postata mai sus , am notat valul 4 al ultimului impuls , eronat , acela era doar valul a al unui triunghi ( cred eu ) limitativ , ce va forma valul 4 . Chiar daca am avut ieri o intoarcere destul de brutala , momentan valul 4 nu este finalizat si in principiu dupa evolutia ultimelor saptamani nu cred ca valul 5 va fi unul esuat ( parerea mea ) , asa ca probabil saptamana viitoare vom asista la o crestere peste 1,3403 a perechii Eur-Usd , dupa care urmeaza o corectie de durata .

Numai de bine .

• Răspunsuri 990
  • Citiri 364,8k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

Imagini postate

Postat

Salutare ,

Voi incepe asa : " Mama ce corectie pe Eur/Usd ! " . Valul 4 este un triunghi contractiv limitativ , care are valul e tot un triunghi contractiv , dar nelimitativ . Asadar vom avea urcarea ce va depasi 1,3403 , probabil ca intoarcerea se va realiza zilele urmatoare . Voi atasa si figura , care sper sa fie observabila intrucat este nitel cam inghesuita .

Numai de bine !

post-3630-0-77893300-1358953639_thumb.jpg

Postat

Oops ,

Aceasta miscare brusca , contrazice ultima afirmatie , asa ca vom regandi , valurile . Valul 4 nu stiu daca este finalizat dupa aceasta coborare .

Mai asteptam !

Editat de ovidiu_gnt

Postat

Cred ca ai dreptate in principiu , insa nu stiu daca este chiar mare . Este vorba de un triunghi limitativ , deci miscarea poate avea loc undeva intre 1,3375 ( ceea ce este prea putin dupa parerea mea - trebuie sa treaca de 1,3403 ) si 1,3450 .

Editat de ovidiu_gnt

Postat

cred ca pe Daily suntem in 3 sau C.cu final pe la 1.36 37.

post-2659-0-49909000-1358969320_thumb.gif

Editat de Barbones

Postat

Vad ca pe timp ce trece , ajung la concluzia ca miscarea de corectie nu este finalizata . In aceste conditii , trunghiul este nelimitativ si ne putem astepta la cresteri mai mari decat cele scrise mai sus . Terminarea corectiei va fi confirmata de spargerea liniei de trend (b)-(d) , de o miscare posibil violenta , avand lungimea valului (a) , dupa o stagnare , cresterea va continua . Cat va creste ? Nu stiu !

Insa sa nu ne grabim , este posibil sa avem posibilitatea sa desenam o alta figura corectiva tip triunghi , care sa aiba alte caracteristici .

Timpul va decide , dupa aspectul actual al graficului , avem o singura certitudine , aceea de a continua trendul ascendent .

Asa ca :Rabdare !

Analiza cu noul triunghi , o voi posta dupa confirmarea finalizarii valului (d) .

Vad ca pe timp ce trece , ajung la concluzia ca miscarea de corectie nu este finalizata . In aceste conditii , trunghiul este nelimitativ si ne putem astepta la cresteri mai mari decat cele scrise mai sus . Terminarea corectiei va fi confirmata de spargerea liniei de trend (b)-(d) , de o miscare posibil violenta , avand lungimea valului (a) , dupa o stagnare , cresterea va continua . Cat va creste ? Nu stiu !Insa sa nu ne grabim , este posibil sa avem posibilitatea sa desenam o alta figura corectiva tip triunghi , care sa aiba alte caracteristici .Timpul va decide , dupa aspectul actual al graficului , avem o singura certitudine , aceea de a continua trendul ascendent .Asa ca :Rabdare !Analiza cu noul triunghi , o voi posta dupa confirmarea finalizarii valului (d) .

Editat de ovidiu_gnt

Postat

Asa cum am promis , odata cu finalizarea valului (d) ( cel putin asa cred eu ) , adaug o noua analiza tehnica cu triunghiul nelimitativ format . Asteptam finalizarea valului (e) si 4 , dupa care "Long" , pana da semnal de intoarcere .

post-3630-0-59364200-1359054470_thumb.jpg

Postat

Ce se mai joaca piata cu noi . Valul (d) inca nu este finalizat , sau a fost valul (e) foarte mic? Problema este ca sunt multe semnale contradictorii . Cel mai bine asteptam !

Editat de ovidiu_gnt

Postat

ar fi fain sa mearga la rezistenta weekly 1.3470. Daca nu azi, poate next week...sa speram

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.