Sari la conținut

Featured Replies

• Răspunsuri 990
  • Citiri 364,8k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

Imagini postate

Postat

Azi se joaca Elliott la Roma intre Berlusconnu ce e sell si restul buy.

Mai clar, azi au fost 2 sondaje: primul pe buy si altul pe sell asa cum am zis mai sus, Daca iese Berlusconuu macar intr o camera cu majoritate Euroiu se duce in zig zag incet in range cu tendinta sell. Pana dupa prima sapt din Martie, nicio directie. A ramas cea veche cu 1 30 care este ca si gata.

Nu si daca e intreaga cadere un leading diagonal (adica un val 1) si noi ne-am inselat cu zig-zag-ul. Atunci e doom and gloom.

Postat

Salut ,

Domnilor pana una alta , la Eur/Usd , tinta de 1,3035 a fost atinsa . Momentan avem o corectie , care va fi , ori triunghi , ori flat ( abia dupa valul c vom sti ) , asa ca daca situatia din Europa tot nu ajuta , se pare ca vom avea un multival tripla corectie , insa ce va forma , cum va forma , asta doar piata stie . Ce putem noi presupune este ca miscarea va cobora pana undeva in jurul valorii de 1,2900 . De ce pana acolo ? Avem retragerea de 50% din impuls si deasemenea "efectul de cascada" , care surprinzator se termina tot in acea zona . Asa ca , daca avem putintica rabdare , mai luam ceva pipsi .

Numai de bine !

Postat

USD/CAD, cadru de timp zilnic

Urmaresc varianta unui impuls in dezvoltare, momentan ne situam in structura unui val 3 (verde-pal) dintr-un val 5 (verde-galbui), dintr-un val 5 (verde-marin), dintr-un val C(rosu) al unui val de tip PLAT, structura bine-cunoascuta 3-3-5 (n.a. eng. FLAT) dintr-un triunghi contractiv (de pe cadru de timp superior - saptamanal). Ma astept ca pana in noiembrie anul curent sa finalizeze acest val C (rosu) si pe urma incepe nebunia.

post-2510-0-07545900-1362392554_thumb.png

Succes!

Editat de dirzuandreiovidiu

Postat

Salut ,

Iata ca aceasta corectie de val x ( val plat neregulat si nereusit ) , a perechii Eur/Usd , a fost finalizata vineri , cu strapungerea minimului de 1,2964 . Nu stiu daca valul a , al  celei de a treia corectii si ultima , este finalizat la aceasta ora , insa cred ca ne putem astepta ca in zilele ce urmeaza , sa se atinga zona de 1,2900 . Spargerea liniei de trend trasata intre varfurile valurilor de tip x , va indica terminarea trendului descendent . Asadar pana la finalizarea acestui val corectiv complex , mai avem de trecut prin definitivarea valului a , daca acesta este format din 5 valuri , vom avea triplu zig-zag , daca va fi din 3 valuri , atunci probabil va fi triunghi . Dupa forma actuala eu cred ca este vorba de triplu zig-zag , insa va trebui ca valoarea perechii sa coboare sub 1,2954 . Asadar , mai avem putin de asteptat pana la intoarcerea trendului . Anexez analiza , asa cum cred eu ca a decurs evolutia , pana la acest moment .

Spor la pipsi !

post-3630-0-13137500-1362998521_thumb.jpg

Postat

Salut ,

Deoarece , dupa parerea mea , piata dezvolta un val interesant , m-am gandit sa postez un detaliu pe TF de 30 minute pentru perechea Eur/Usd . Acest al treilea val de corectie , se pare ca nu va fi zig-zag ( valul b a retras valul a cu peste 61.8% , valul a este din 3 segmente intrucat nu poate avea valul 5 esuat ) . In aceste conditii , ar mai ramane o singura varianta care pare sa se contureze incet , incet si anume ca va fi triunghi . La acest moment avem finalizate valurile a,b,si c ale triunghiului , urmeaza d , care nu va retrage in totalitate valul c  si valul e care va fi mai lung decat valul d . In functie de cat va retrage valul d , valul c , vom sti pana unde poate sa coboare valul e , care trebuie sa fie mai mic decat valul c . De ce scriu aceasta ipoteza ? Eu cred ca avem de-a face cu un triunghi terminal , ce se va finaliza in urmatoarele zile ( posibil pana la sfarsitul saptamanii ) . Sincer va spun , ca ar fi placut , daca o parte din cei care au citit postul anterior si-ar da cu parerea la cele expuse , indiferent daca ar fi pro sau contra ( "omul din greseli invata" ) .

S-auzim numai de bine !

post-3630-0-45694300-1363247032_thumb.jpg

Postat

Salut ,

Dupa cate se pare , coborarea a luat momentan sfarsit la perechea Eur/Usd ( a fost finalizat valul A - tripla corectie ) , insa nu cum ma asteptam eu . Valul corectiv final , nu a fost nici zig-zag , nici triunghi , ci a fost plat ( aceasta situtie nu este mentionata de Neely , dar se vede ca este posibila ) . Analizand linia de trend trasata intre varfurile valurilor x , aceasta a fost sparta de un zig-zag , care la aceasta ora cred ca este finalizat , insa pot aparea surprize , intrucat linia de trend a valului nu a fost inca sparta . Cine nu a plasat ieri ordine de cumparare , nu trebuie sa se grabeasca , intrucat , dupa parerea mea , avand de a face cu o corectie si nu cu un impuls , zig-zagul este val component al unui val de tip plat , asadar va fi retras cu cel putin 61,8% . In conditiile actuale , retragerea va fi intre 1,2985 si 1.2910 insa fara a depasi aceasta ultima valoare ( putin probabil sa fie atinsa ) . Deasemenea intrucat , valul A , a fost tripla corectie sunt putine sanse , ca originea lui sa fie depasita de un val de acelasi grad .

Spor la pipsi !

post-3630-0-12424200-1363358084_thumb.png

Editat de ovidiu_gnt

Postat

Salut ,

Deoarece piata a facut un mare GAP pe Eur/Usd , probabil ca valul plat era doar primul val al unui triunghi , asadar revenim la varianta lui Neely , tripla combinatie cu triunghi val final . Dar ce fel de triunghi ? Poate unul extins dupa aparente ( dar putin probabil ) . Insa nu trebuie exclusa varianta unui contracting asemanator cu un triunghi running ( poate ca este varianta care poate fi luata cel mai mult in calcul ) .

Iar Gap-ul , probabil ca va fi acoperit destul de repede .

Spor la pipsi !

Editat de ovidiu_gnt

Postat

@ovidiu_gnt

ar fi bine sa se acopere gapul, ca eu sunt long inca, dar tare ma tem ca sentimentul in piata e atat de negativ incat raman doar cu speranta! In mod normal, asa ar trebui, sa se acopere gapul...

Spor!

Postat

Probabil ca la aceasta ora , speranta ta ionica , se transforma in certitudine , insa atentie , momentan nu se va atinge valoarea de 1,3107 ,  pentru a depasi aceasta valoare trebuie sa mai astepti - posibil cateva zile . Daca citeai cu atentie postul de vineri , observai ca am scris undeva , ca trebuie sa asteptam retragerea si abia apoi sa plasam ordinul de cumparare . Oricum daca ai rabdare nu se va intampla nimic , daca ai suficienta marja , nu cred ca vom avea coborare mai jos de1.2850 ( posibil ca valoarea de 1,2882 sa fie minimul pentru urmatoarea perioada , vom vedea cat va cobora valul e al triunghiului ) . Daca ai posibilitatea sa inchizi pe profit pentru ca apoi sa plasezi din pozitie mai buna , pentru cumparare , fa-o , daca nu  asteapta cateva zile si nu iti va parea rau , cresterea va fi mai mare de 1,3107 .

Spor la pipsi !

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.