Sari la conținut

Featured Replies

Postat

Salut ,

Intrucat valul b se apropie de final , revin cu o precizare pentru Eur/Usd si anume , ca este posibil in cursul zilei de astazi sa asistam la o intoarcere de trend . Urcarea probabil va fi pana in zona 1,3500 ( daca nu apar semnale mai puternice ) , iar dupa aceasta corectie ( val plat neregulat si nereusit ) , Euro se cam pregateste de coborare .

Sper sa profite cat mai multi .

Numai de bine !

Editat de ovidiu_gnt

• Răspunsuri 990
  • Citiri 364,8k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

Imagini postate

Postat

Te referi la valul b dintr-un doi, nu? Un doi cum e cel colorat in mangenta de mine, dintr-un 3 (mangenta) dintr-un III (rosu).

post-2510-0-32483700-1360787719_thumb.png

Bafta!

Postat

Salutare ,

Sa raspund mai intai , la intrebarea adresata de tizul meu . Da valul 2 cum l-ai notat tu . Insa eu cred ca este incorecta notatia ta , deoarece este o corectie si aici avem litere . Acel val 2 ,cum l-ai notat tu , nu este altceva decat valul esuat al unui plat neregulat ( sa ii spunem ( c ) ) . Intradevar valul ce se afla in desfasurare , va avea forma de impuls descrisa de tine cu albastru .

Momentan ne situam pe valul c al unei corectii de tip zig-zag , care probabil se va finaliza in jurul valorii Eur-Usd , de 1,3270 , insa pot aparea si surprize (se poate termina mai devreme sau mai tarziu , fata de valoarea data de mine) .

Voi atasa o analiza , asa cum consider eu ca ar arata aceste valuri , insa pot aparea si alte opinii .

Numai bine !

post-3630-0-47843100-1360829349_thumb.jpg

Postat

Salut ,

Intrucat zig-zagul s-a finalizat in jurul valorii de 1,3300 a perechii Eur-Usd , este posibil sa asistam la o corectie majora a valului A ( asa am notat eu pe grafic zig-zagul ) . Momentan cred ca nu ne putem pronunta daca valul a al corectiei incepute , este finalizat . Avem confirmarea acestui fapt , in momentul in care pragul de 1,3300 va fi depasit . La acest moment coborarea continua cel putin pana in jurul valorii de 1,3345 , apoi vom mai vedea ce se intampla .

Spor la pipsi !

post-3630-0-54745100-1361366307_thumb.jpg

Editat de ovidiu_gnt

Postat

Cred ca situatia e in felul urmator, pe EUR/USD:

Corectie complexa (down): W-X-Y

Momentan aflandu-ne in valul 3 din C din valul Y al corectiei. Daca Y va fi cat W, atunci vom vedea caderi pana in jurul lui 1.3160.

post-2510-0-21321500-1361403878_thumb.png

Succes!

Postat

Salut ,

Din punctul meu de vedere , cred ca perechea Eur/Usd , dupa o oarecare apreciere , va cobora ceva mai mult , adica in zona 1,3030 .

Aprecierea va fi formata din 5 valuri , ceea ce poate fi inselator si sa fie considerata drept impuls , insa este o incercare si doar atat ( este valul c , al corectiei de dupa zig-zag , cred ca valul b este finalizat la aceasta ora ).

Spor la pipsi !

Postat

Salut ,

Datele problemei , pentru Eur/Usd nu s-au schimbat prea mult , insa va aparea o noua numerotare a valurilor , intrucat avem o alta forma decat cea anticipata . Ce avem de facut , in aceste conditii ? Doar vanzare . Probabil ca peste ceva timp ( nu foarte mult 1-2 ore ) , coborarea va incepe in forta , avand tinta mentionata anterior de 1,3030 . Analiza tehnica cu noua forma , o voi atasa mai tarziu .

Spor la pipsi !

Postat

Salut ,

Momentan asteptam terminarea corectiei . Ce am anticipat vineri , a fost , ori finalul primului val de zig-zag , ori valul b al corectiei . Pana nu se limpezesc apele , nu ne pronuntam .

O zi buna !

Postat

Salut ,

Intrucat corectia zigzagului 2 a luat sfarsit pentru perechea Eur-Usd , miscarea de vineri fiind valul b al unui plat alungit , pentru maine ne pregatim sa atingem rezistenta de 1,3035 , iar apoi ne pregatim de schimbare de trend , insa deocamdata se pare ca avem un dublu zig-zag , daca va fi triplu , doar piata poate confirma . La momentul care scriu , linia de trend a impulsului a fost sparta , confirmand corectia . Atasez si analiza , pentru vizualizarea notatiilor valurilor .

Spor la pipsi !

post-3630-0-93228800-1361818319_thumb.jpg

Editat de ovidiu_gnt

Postat

Azi se joaca Elliott la Roma intre Berlusconnu ce e sell si restul buy.

Mai clar, azi au fost 2 sondaje: primul pe buy si altul pe sell asa cum am zis mai sus, Daca iese Berlusconuu macar intr o camera cu majoritate Euroiu se duce in zig zag incet in range cu tendinta sell. Pana dupa prima sapt din Martie, nicio directie. A ramas cea veche cu 1 30 care este ca si gata.

Editat de Barbones

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.